Back on track.

Jaha, lite över ett år sedan senaste inlägget, liiite äldre och liiite smartare. Inte med mycket dock, tro inte att jag gått och blivit vuxen på riktigt nu bara för det kommer dröja några år till det!

Mycket har hänt sedan senast, men det kommer vi till snart.

Anledning till att mitt båtliv tog en paus berodde kort och gott på överbemanning.
Sedan råkade ju Broströms gå och bli uppköpta av superjätten Maersk och då blev saker inte som förr, så jag hade antagligen fått gå i vilket fall som.

Men men, summaren 2009 var inte fylld med så mycket att göra, det var lite jobbökande och framförallt bara att leva som tog upp all min tid den årstiden. När sedan hösten kom fick det vara dags att göra något, det var lite svårt att hitta något fast jobb så jag gjorde som så många andra ungdommar och skrev upp mig på en såkallad vikarielista. Denna berörde skolan i Mariannelund framförallt. Och av någon anledning så ringde de mig och undrade om jag kunde vicka lite till och från, sagt och gjort. Så det blev en höst med en del jobb ändå. Allt från lågstadie till högstadie, fritids och assistent. Och på slutet lite hjälpande arbete med barn. Trivdes mycket bra med allt detta men det var ju inget man kan livnära sig på. Visst, hade man fått ett fast vikariat hade det varit en annan 5a, men nu var det bara timmvickande och det var så pass osäkert.

Hur som haver, vänner har man ju ett antal och alla finns inte på samma ställe. Någon finns här och någon annan där, och någon fanns även i Norge. Detta var lite spännande så jag och Tommy fick henna att skicka in en liten jobb ansökan åt oss och efter någon månad hörde vi från dem. Några veckor senare åkte vi till en intervju, och några veckor senare letade vi lägenhet.

Sedan 3 månader är jag och Tommy bosatta i Jessheim i Norge och jobbar på Gardermoen på ett lager som SSP har. Vi tar emot varor och levererar dem till de olika restaurangerna och kioskerna i företaget. Det är ett jobb, vad ska man säga? Man får ta ansvar och skit. Inte så mycket uppskattning, men man lär sig viktiga saker och man är en ganska viktig del i flygplatsens mathandel.

Så, nu var vi efter en snabb recap på det senaste året tillbaka i samtiden. Och för hoppningsvis så kommer det att dimpa in lite tankar och liknande titt som tätt. Men nu tror jag bestämt att det är dags att spisa lite. Ha det för fint om du faktiskt läser detta.

RSS 2.0